A Kerekítő a nagymamáinktól örökölt népi ölbeli játékok és mondókák felelevenítésére jött létre több mint 10 évvel ezelőtt. Országszerte több mint 100 helyszínen hetente várjuk születéstől három éves korig a gyerekeket, szüleiket, nagyszüleiket.

A kicsik számára a világ elsőként az anyuka ölében, a közös játékban, mosolyban, ölelésben kerekedik ki első ízben. A meghitt, szeretetteli percek egy életen át kísérik a kicsiket. Az önfeledt együtt játszás, a lovagoltatók, tenyeresdik, cirókázók érzelmi biztonságot nyújtanak, mely a korai szülő-gyermek kapcsolat meghatározója és megalapozzák a gyermek érzelmi és értelmi fejlődését, zenei és művészeti nevelését.

Az igazi cél, hogy az ölbeli játékok
a mindennapi kisgyermekes élet része legyen.

A pedagógia kapcsolatteremtő, bizalmi játékoknak hívja az ölbeli játékokat, mely az összes érzékszervet megmozgatja, bevonja. Fontos, hogy ezekhez mozdulatkincs is tartozik, a vége pedig rendszerint egy nagy összenevetés és egy „MÉG!” 🙂

A Kerekítő foglalkozások nem fejlesztési céllal jöttek létre, ám a foglalkozás során zenei, mozgásos, vizuális inger éri a gyermeket.
A legfontosabb, hogy:
                    – az anya és gyermeke közötti kapcsolódást erősíti,
                    – a gyermek anyanyelvi fejlődésére, érzelmi fejlődésére és mozgás fejlődésére is jó hatással van.

Sokrétűen és észrevétlen történik a fejlődés azoknál a gyerekeknél, akik rendszeresen járnak, illetve ahol a nálunk tanultaknak otthon, a mindennapokban is van folytatása. 

A kicsik kötetlen formában, oldott hangulatban pillanatnyi kedvük szerint vesznek részt az ölbeli játékokban.

Kerekítő Mondókázó

Ez egy 30 perces foglalkozás, ahol csodás magyar népdalokkal, mondókákkal, kacagtató ölbéli játékokkal, hangszerjátékkal és Kerekítő manó interaktív bábjeleneteivel várom a kisgyermekes családokat 0-3 éves korig.

Kerekítő MAnó torna

Ez egy 40 perces foglalkozás, mely Kerekítő manó bábjelenetével kezdődik, ölbeli játékokkal, mondókákkal, dalokkal, mozgásos játékokkal, majd ejtőernyős labdás résszel folytatódik, és tornaszeres játéktérrel zárul.
Ezen a speciális, Ayres terápiás, mozgásfejlesztő tornaeszközökkel játszhatnak a gyermekek, mely  elősegíti a mozgáskoordinációt, egyensúlyérzéket és testtudatot.
Ideális 1-3 éves gyerekek számára.

Hová és mikor mehetsz kerekítő foglalkozásra?

Alkalmi belépő: 2.500 Ft/ baba-mama-apa
5 alkalmas bérlet: 10.000 Ft / baba-mama-apa
Testvérjegy: 1.250 Ft / egy vagy több testvér esetén 6 hónapos kortól 6 éves korig
5 alkalmas családi bérlet: 15.000 Ft / egész család

A bérletek érvényessége: 3 hónap
A bérlet Fizl Kata más foglalkozásain is felhasználható és
 portékákra is beváltható.

FIZL Kata

Kerekítő foglalkozás vezető

A foglalkozásaimon fontosnak tartom, hogy a hozzám járó családok jól érezzék magukat a gyermekeikkel. Oldottan és önfeledten játszanak, énekeljenek, mondókázzanak.

www.kerekito.hu

A foglalkozáson a gyerekek észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.