Kántás Kata

gyógypedagógus, TSMT-terapeuta

Tanulmányaimat a Testnevelési Egyetemen kezdtem, majd az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai karán folytattam, ahol tanulásban akadályozottak pedagógiája és pszichopedagógia szakirányon szereztem meg második diplomámat. A sport fontos része az életemnek, viszont mindig is tudtam, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni. Így a legjobb kombinációt találtam meg, amit hivatásomnak nevezhetek, a gyermekek mozgásfejlesztését. Budapesten dolgoztam 4 évig az újbudai Fejlesztőházban, majd tihanyi lányként visszavágytam a Balatonhoz és így alapítottuk meg Sudár Szandival Veszprémben a Csodaszarvas Képességfejlesztő Központot. Csoportos TSMT órákat, iskola előkészítő foglalkozásokat, és egyéni komplex gyógypedagógiai fejlesztéseket tartok.

Minden gyerek egyedi és mindenkihez más út vezet a megoldásig. Szeretek a családokkal együttdolgozni a gyermekek legjobb fejlődése érdekében.

gyógypedagógus, TSMT- terapeuta

  • TSMT felmérések 3-10 éves korig, ami az idegrendszer érettségi állapotáról mutat képet
  • egyéni és csoportos TSMT
  • komplex gyógypedagógiai fejlesztés
  • iskola előkészítő

Eötvös Károly utca 4. (Festéksziget festékbolt tetőtere)

Az utcában mindenhol ingyenes a parkolás, a festékbolt udvarába nem javasolt beállni, mert sokszor rakodnak a nagy teherautókról. Babakocsi tárolónk van, a lépcső alatt. Mosdó jól felszerelt gyermekek számára is (fellépő, wc szűkítő)

Az órákra benti tornacipő javasolt, egy kulacs és kényelmes ruházat.

A honlapunkon minden információ elérhető: www.csodaszarvasok.hu/oradijak

Várlak szeretettel!