Ma reggel szakadó esőre ébredtünk, ránéztem az időjárás előrejelzésre és nagyon úgy tűnik, hogy borongós, esős őszi napok vannak még előttünk. Gyerekekkel játszótérre menni vagy udvaron játszani már nem lesz olyan élvezetes. Hogy mégis élménydús legyen a bent töltött szabadidő, ehhez gyűjtöttem néhány lehetőséget.

Gyerünk a kamrába!

Fotó: Színes Öteletek blog

Elő a termésekkel és készítsünk képeket!Bab, sárgaborsó, lencse, vagy esetleg még száraztészták kellenek a megvalósításhoz. Továbbá még: kartonlap, ragasztó, akril festék, ceruza és ecsetek.
A Színes Ötletek blogon találtam ezt az ötletet, ahol lépésről-lépésre követhetitek a megvalósítást: színes állatképek

Gyűjtögessünk!

Fotó: Színes Ötletek blog

Az a jó az őszi sétákban, hogy rengeteg alapanyagot lehet gyűjteni az otthoni kreatívkodáshoz. Az egyik ilyen őszi termés, amit nagyon szeretnek a gyerekek, a gesztenye. Ismét a Színes Öteletek blogról hoztam inspirációt: gesztenyeszezON

Készülj a hidegre! Hasznosíts újra!

Fotó: abeautifulmess.com

Kedvenc pulóvered már elhasználódott? Ne bánkódj, kesztyűt még mindig készíthetsz belőle, sőt, akár egy családi projekt is lehet belőle. Legyen egyforma kesztyűtök! 

Az ötletet bemutató oldal angol nyelvű, de a képek szépen végigvezetnek a megvalósítás egyes fázisain: kesztyű pulcsiból


További kreatív ötleteket találsz a közösségi oldalaink megosztásai között is! Kövess minket bátran!