Skip to content

Vidd az egeret a naptár bejegyzésre és a felugró ablakban elolvashatod a kiválasztott program főbb részleteit! A programra kattintva további információhoz juthatsz az eseményről, pl. a helyszín térképen jelölve, stb.  

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Túlélni vagy megélni a karácsonyt? – anyai beszélgetőkör Balatonalmádiban

2022.12.07. @ 10:45 12:00

Mi teszi a karácsonyt igazán meghitté? Miért emlékszünk évről évre ugyanazokra a pillanatokra, amik még gyerekként belénk égtek az ünnepről? Miért akarjuk a legjobbat a legszebbet a legfinomabbat adni erőnkön felül?
Kisgyermekesként mi az, amit teljes szívből adhatunk? Mitől leszünk elég jó “karácsonyszervezők”? Min illetve kin múlik a karácsonyi otthon melege?

Milyen érzések kerítettek hatalmukba gyerekként mikor vártad a Karácsonyt? Milyen most anyaként megélned?
Örömteli a szíved, tele vagy kreativitással, vagy aggódva pipálgatod a kilométer hosszú “todo” listádat és alig várod, hogy minden kész legyen, de lövésed sincs, hogy hogyan fogsz elkészülni vele….?

Vegyes érzések ugye? Várakozás és vágyakozás a csendre, a melegre, a nyugalomra, a szeretetre, de közben tornyosuló elvárások magad és a környezeted felé, hogy vajon mindenkinek tudsz kedvére tenni, mindenkinek ott lesz a te kis varázslatod a fa alatt, az asztalon, az otthoni hangulatban?

Nem vagy egyedül ezekkel a gondolatokkal és ha van kedved lepakolni az elvárásokat és könnyebben megélni ezt a csodás ünnepet, akkor a Balatonalmádi Baba-Mama Klub anyukái várnak szerdán a Felhőbe, ahol az anyai beszélgetőkörön kinevetheted majd magadból a sok feszültséget és együtt összegezheted majd miért menő félbehagyni az adventi koszorút vagy a Mikulás ajándékot aznap este beszerezni vagy a karácsonyi menüt egy egyszerű hétköznapi ebéddel ámde annál nagyobb meghittséggel együtt elkészíteni és elfogyasztani vagy …neked milyen bevált letojom praktikáid vannak?

Ha tervezed, hogy ott leszel, írj egy rövid e-mailt a Klub e-mail címére!

Ingyenes

Balatonalmádi Baba-Mama Klub

Felhő – A Lélekműhely

Kosztolányi köz 2. (I. em. 4-es kapucsengő)
Balatonalmádi,
+ Google Térkép

Valami hiányzik?

Tudsz egy jó gyerekprogramot és még nincs a listánkban?

Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot és pótoljuk a hiányosságot!

Katt ide: kapcsolat