Skip to content

Vidd az egeret a naptár bejegyzésre és a felugró ablakban elolvashatod a kiválasztott program főbb részleteit! A programra kattintva további információhoz juthatsz az eseményről, pl. a helyszín térképen jelölve, stb.  

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tiéd a tér – köztéri digitális cirkuszi show a Jutasin (1 éven át, napi 24 órában, a hét 7 napján!)

január 8 @ 00:00 23:59

Tiéd a tér!

– Virtuális cirkusz –

Kövesd a jeleket és fedezd fel újra a Jutasi köztereit!

A produkció egy digitális cirkuszi előadás, amit úgy tudsz megnézni, ha a lakótelepen sétálva leolvasod a különböző helyszíneken található QR kódokat és a telefonod segítségével körbenézve különös, furcsa és bravúros cirkuszi jelenetekben találhatod magadat. A kiterjesztett valóság élményt a 360°-os videók nyújtják és az, hogy ugyan abból a nézőpontból látod, ahonnan mi is rögzítettük. Keresd a kör alakú jeleket és a QR kódokat!

A virtuális cirkuszi show-t július 15-étől a tervek szerint 2023 végéig tudod megtekinteni! Az előadást akár többször is megnézheted. A FB esemény időszakossága ne zavarjon meg, csak így lehetett átvinni a rendszeren, hogy az esemény hosszú ideig látható maradjon, itt a nagy kék valóságban. A helyszínen, ahogy a címben is láthatod, a hét 7 napján, 24 órában, azaz folyamatosan elérhetőek az előadások a QR kódok segítségével!

Amire szükséged lesz a kalandhoz:
– okostelefon
– mobilinternet
– QR kód olvasó
– Youtube alkalmazás

Tetszett, amit láttál? Kíváncsiak vagyunk Te mit csinálnál a téren!
Vegyél fel egy rövid videót, ahogy a közteret használva valamilyen megnevettető, elképesztő, elkápráztató dolgot művelsz. A három legizgalmasabb videó alkotója nyereményben részesül.

Oszd meg velünk ötleteidet a közösségi médiában! Használd a #tiedater hashtaget!

Kövesd minket és mutasd meg te is mit csinálnál a köztéren!
insta: https://www.instagram.com/cirkollektiv/
facebook: https://www.facebook.com/cirkollektiv
tiktok: https://www.tiktok.com/@cirkollektiv

A program Jutasi Kör programsorozaton belül a Cirkollektív csapat szervezésében valósult meg. Az előadás a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával jött létre. További információ: veszprembalaton2023.hu

A cirQular projekt a Freak Fusion és a Flying Bodies kollaboratív projektje. A kiterjesztett valóságot szimuláló cirkuszi séta előadás koncepcióját a pandémia hozta életre 2020-ban. Azóta erre a mintára számos különböző helyspecifikus kreációt hoztak létre. A projektet a a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.

koncepció: Zoletnik Sophie Lennart Paar
koreográfus: Csuzi Márton
vágó: Szabó János
előadók: Takács László, Mucsi Gergely, Eleonora Accalai, Németh György, Csuzi Márton, Zoletnik Sophie, Egyed Brigitta, Glassl Dominik, Szöllősi Adrien, Kiss Richárd, Miller Patrik, Nagy Krisztina, Major Eszter, Gidófalvi Imola

Helyi művészek is részt vettek ebben a kreációban, a hamarosan megtudhatjátok, hogy kik ők és mit csinálnak. 

Ingyenes

Valami hiányzik?

Tudsz egy jó gyerekprogramot és még nincs a listánkban?

Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot és pótoljuk a hiányosságot!

Katt ide: kapcsolat