Skip to content

Vidd az egeret a naptár bejegyzésre és a felugró ablakban elolvashatod a kiválasztott program főbb részleteit! A programra kattintva további információhoz juthatsz az eseményről, pl. a helyszín térképen jelölve, stb.  

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

TERRAFANATIK terrarisztika kiállítás és vásár

2023.12.03. @ 10:00 16:00

A veszprémi Agóra Kulturális Központban rendeztük meg – ez év januárjában – első ízben az egzotikus állatok, növények kedvelőinek a Terrafanatik Terrarisztikai kiállítás és vásárt. Most ismét itt találkozhatnak a terrarisztika és az egzotikus élővilág iránt érdeklődők. Megint jó hangulatra, sokszínű kínálatra, szakmai beszélgetésekre számíthattok.
Mindenki megtalálhatja az érdeklődésének, elképzelésének megfelelő hobbiállatot, felszerelést, eleséget, sőt, ennél jóval többet is; hiszen szakszerű tartási javaslatokkal, állatorvosi tanácsokkal is szívesen állnak rendelkezésre a kiállítók, tenyésztők. Nagyszerű előadásokat hallgathattok, izgalmas, érdekes témákról.
A kínálatban az állattartási kiegészítők mellett tematikus kézműves termékeket, ásványokat, ásványékszereket, és a fenntarthatóság fontosságát is szem előtt tartó, különleges ajándéktárgyakat is találtok.
A kiállítók és előadók bemutatását folyamatosan közzétesszük, kövessétek be az oldalt! Találkozunk decemberben, Veszprémben!

6 éves korig a belépés ingyenes!
Jegyárak:
Felnőtt: 1.500 Ft
Diák/nyugdíjas: 1.000 Ft 

Agóra Veszprém Kulturális Központ

Táborállás Park 1.
Veszprém, 8200
View Helyszín Website

Valami hiányzik?

Tudsz egy jó gyerekprogramot és még nincs a listánkban?

Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot és pótoljuk a hiányosságot!

Katt ide: kapcsolat