Skip to content

Vidd az egeret a naptár bejegyzésre és a felugró ablakban elolvashatod a kiválasztott program főbb részleteit! A programra kattintva további információhoz juthatsz az eseményről, pl. a helyszín térképen jelölve, stb.  

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Születésnapi Óváros Piac az Erzsébet Ligetben

november 19 @ 09:00 13:00

Két éves lett a piac!
A mennyei termelői portékák és kézműves áruk mellett szuper programokkal is várnak titeket az Erzsébet Ligetben, ami ezután már az Óváros Piac hivatalos helyszíne lesz! ✨
✨10.00 – tól az Erkel Ferenc Fúvószenekar tagjai örvendeztetnek meg minket egy kis zenebonával
✨10-12.00 óra között a Szabadon Balaton egy rendhagyó kóstolóra vár titeket piacunkon, ahol ezúttal belekóstolhattok a ,,balatonbarát kertbe” és ,,élőhely kocka” kóstolón is részt vehettek, emellett pedig a Csürdöngölő Kultúrális Egyesület is megörvendeztet minket népi kézműves foglalkozásokkal és Krajcáros mesékkel is.
Várunk titeket szeretettel, ha minden igaz, csodás őszi időnk lesz, így méltón megünnepelhetjük piacunk második születésnapját! 🌤🍂🥳
————————————————————————-
Jó hangulat, baráti beszélgetések, közös reggelik és ebédek, tiszta, minőségi és hazai alapanyagok.

Bevásárlótáskával vagy kosárral, esetleg vászontáskával. Mindenki másért és máshogy jár piacra, de aki egyszer belekóstol a piac ízébe, az biztosan rákap. Ezt az életérzést szeretnénk az ERZSÉBET LIGETBEN is létrehozni. Kéthetente megújuló termelői kínálattal, kézműves termékekkel, tematikus programokkal várjuk a piacra látogatókat, igazi közösségi élménnyé varázsolva a vasárnapi bevásárlást.

Ingyenes

Valami hiányzik?

Tudsz egy jó gyerekprogramot és még nincs a listánkban?

Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot és pótoljuk a hiányosságot!

Katt ide: kapcsolat