Skip to content

Vidd az egeret a naptár bejegyzésre és a felugró ablakban elolvashatod a kiválasztott program főbb részleteit! A programra kattintva további információhoz juthatsz az eseményről, pl. a helyszín térképen jelölve, stb.  

Események betöltése

« Összes Események

Pop-up Choir Tóth Árpival

február 11 @ 10:00 11:30

Hatással van rád, körülvesz, megnyugtat, feldob, segít kifejezni. Minderre képes a zene! Vegyél részt a Hangjáték programjain és éld át Te is a zene erejét!

Szinte észre sem veszed, és már énekelsz is!

Az esemény szlogenje nem véletlen: a Pop-up Choir alkalmával ötlettől a megvalósításig vehettek részt egy dal kórusszíntű megszólaltatásában. Ráhangolódástól a dalolásig szinte észrevétlenül járjuk majd be közösen egy kórusmű születésének állomásait. 

Célunk, hogy bárki, tehát BÁRKI részese lehessen egy-egy délelőtti műhelymunkának, aminek keretében egy-egy menő dalt közösen összehangolunk és profin megszólaltatunk. A Hangjáték programjaitól megszokott módon amiatt ezúttal sem kell aggódni, ha valaki esetleg nem tud énekelni – hiszünk abban, hogy annyira egy délelőtt alatt mindenki megtanítható, hogy hasznos része legyen a nagy hangzásnak.

Azoknak a családoknak, baráti társaságoknak, osztályoknak vagy akár nyugdíjasoknak ajánljuk az eseményt, akik szívesen csinálnának havonta egyszer sokad magukkal valami igazán izgalmasat.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Részvételi szándékod jelezd a hello@hangjatek.hu e-mail címen. (Tárgy: “Regisztráció PopUp Choir workshopra”, a szövegben pedig kérjük, jelöld meg a résztvevők létszámát és nevét)

Ingyenes Regisztrációhoz kötött!

Hangvilla Veszprém

Brusznyai Árpád u. 2.
Veszprém, 8200
+ Google Térkép
View Helyszín Website

Valami hiányzik?

Tudsz egy jó gyerekprogramot és még nincs a listánkban?

Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot és pótoljuk a hiányosságot!

Katt ide: kapcsolat