Skip to content

Vidd az egeret a naptár bejegyzésre és a felugró ablakban elolvashatod a kiválasztott program főbb részleteit! A programra kattintva további információhoz juthatsz az eseményről, pl. a helyszín térképen jelölve, stb.  

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Play Along! Halloween Party 2022 Balatonalmádiban

október 31 @ 16:30 19:00

A Halloween jó móka, főleg a gyerekek számára!

Az angolszász országokban oly népszerű ünnep alkalmából – kifejezetten Halloween napján – vidám partira várják a Play Along! Tipegő és Ovis Angol foglalkozásokon jelenleg, korábban vagy akár a jövőben résztvevő gyerekeket családjaikkal együtt, de természetesen minden, a Halloween iránt érdeklődő családot szívesen látnak.

Megjelenés (lehetőleg) jelmezben, a szülők is bátran öltözzenek be! A Halloween tematikáját követve félelmetes öltözetben is lehet menni, de vegyétek figyelembe, hogy kisgyerekek is lesznek, nehogy nagyon megijedjenek.

Egy rövid, ingyenes Play Along! foglalkozást is tartanak, ahol együtt énekelnek, tapsolnak, táncolnak a gyerekekkel, a többi időben is zenével várnak.

A kézműveskedés is lesz, a korábbi évekhez hasonlóan Halloweenhoz kapcsolódó dolgokat készíthetnek a gyerekek, amiket természetesen haza is vihetnek az ügyes készítőik.

A belépés ingyenes, de kérik, hogy egy tálcányi édes vagy sós harapnivalót készítsetek és vigyetek, kifejezetten a HALLOWEEN-hoz kapcsolódót. A saját készítésű étkeket részesítik előnyben, (és ha kérhetik, hogy gumicukrot idén se vigyetek ;-)).

A helyszín téliesített, szívesen látják a halloweeni csapatot újból, ahol finomabbnál finomabb hűtött és forró italok fogyasztásával fokozhatjátok a hangulatot 😉

Kövessétek figyelemmel az eseményt a jelmez- és sütiötletekért!
További info: Tardi Hajnalka
+36304522996 

Ingyenes Egy tálcányi édes vagy sós harapnivalót vihetsz ;o)

Play Along Tipegő és Ovis Angol

+36304522996

View Szervező Website

BÁRmikor

Szent István sétány 4-6.
Balatonalmádi, 8226

Valami hiányzik?

Tudsz egy jó gyerekprogramot és még nincs a listánkban?

Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot és pótoljuk a hiányosságot!

Katt ide: kapcsolat