Skip to content

Vidd az egeret a naptár bejegyzésre és a felugró ablakban elolvashatod a kiválasztott program főbb részleteit! A programra kattintva további információhoz juthatsz az eseményről, pl. a helyszín térképen jelölve, stb.  

Események betöltése

« Összes Események

Hívd apát is! Mikulásváró Családi Kerekítő Veszprémben

december 4 @ 10:00 10:45

Családi Kerekítő baba-mama-apa foglalkozásra várlak mindenkit Fizl Kata Veszprémben az Életfa Mozgásközpont és Élmény-térbe! Lesz egy icipici és egy óriási meglepetés is! 🙂

Menjetek el apával, vigyétek el a nagytesót, a nagyszülőket is és daloljatok, mondókázzatok együtt!
—-

A kicsik számára a világ elsőként az anyuka ölében, a közös játékban, érintésben, mosolyban, ölelésben kerekedik ki.
Az önfeledt együttjátszás, a lovagoltatók, a tenyeresdik, a cirókázók mind érzelmi biztonságot nyújtanak, mely a korai szülő-gyermek kapcsolat meghatározója és megalapozzák a gyermek értelmi és érzelmi fejlődését.
—-
A Kerekítő Mondókázó ( 0-3 év) foglalkozáson a közkedvelt vagy kevésbé ismert népi mondókákat, ölbeli játékokat, népdalkincseket és népi gyermekdalokat elevenítik fel hangszerjátékkal kísérve. Az országos népszerűségnek örvendő Kerekítő Manó interaktív bábjátékával és színes labdákat reptető ejtőernyővel színesített a foglalkozás várja az érdeklődőket.
——
Bérletet ezen a rendezvényen nem tudjátok beváltani.
Nem kell bejelentkezni, de érdemes jelezni a részvételi szándékot az esemény Facebook oldalán az “Ott leszek” gombra kattintva jelezni.

Ft2500 családonkénti belépőjegy

Életfa Mozgásközpont és Élmény-tér

Ady Endre u. 73/B
Veszprém, 8200
+ Google Térkép

Valami hiányzik?

Tudsz egy jó gyerekprogramot és még nincs a listánkban?

Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot és pótoljuk a hiányosságot!

Katt ide: kapcsolat