Skip to content

Vidd az egeret a naptár bejegyzésre és a felugró ablakban elolvashatod a kiválasztott program főbb részleteit! A programra kattintva további információhoz juthatsz az eseményről, pl. a helyszín térképen jelölve, stb.  

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Ébresztőmesék / Balatonalmádi Baba-Mama Klub

április 3 @ 09:00 10:00

A következő baba-mama klubon az ÉBREDÉS és ÉBRESZTÉS lesz a téma.

Somogyi Eszter, Balatonalmádiban élő édesanya, aki egyébként molekuláris biológus bemutatja könyvét és módszerét a kedves és jókedvű napindításról, hogy az ovis és bölcsis hétköznap reggeleket könnyebbé tehessük gyermekünk számára.

Nehezen, vagy nyűgösen ébredő kisgyerekek ébresztéséhez kitalált egy, az ébredés biológiai folyamatait támogató módszert, melyhez mesékbe ágyazott eszközként írt meg Ébresztőmesék című mesekönyvében. Szakmai lektorként Dr. Benedek Pálma alvásszakértő főorvos támogatta a tudományos háttéranyag legmegfelelőbb alkalmazását.

A mesékben az ébredést támogató finom, idegrendszerre ható jelzések: halk beszéd, fény, mese, érintés és közös játék kap szerepet, hogy 1-3 perc alatt jókedvűen ébredhessenek a kicsik. Az ébresztőmesét meghallgató (sőt néző) külső szemlélő azt tapasztalhatja, hogy egy apró kobold érkezik a gyerekszobába és kirándul, játszik, piknikezik az eleinte még alvó kisgyermek karján, lábán, vagy például futóedzést tart a kisgyerek talpától a feje búbjáig húzódó futópályán. 🙂

További részletek olvashatók a https://ebresztomesek.hu/ weboldalon, az Ébresztőmesék facebook oldalán, és az alábbi cikkben: https://www.40plusz.hu/…/meses-reggeli-ebredes-mimoval…/

A részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges a Klub e-mail címén.

Ingyenes Ingyenes, de regisztrációhoz kötött esemény.

Balatonalmádi Baba-Mama Klub

Vörösberény Leader-Ház

Ady Endre u. 2-6.
Balatonalmádi,
+ Google Térkép

Valami hiányzik?

Tudsz egy jó gyerekprogramot és még nincs a listánkban?

Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot és pótoljuk a hiányosságot!

Katt ide: kapcsolat