Skip to content

Vidd az egeret a naptár bejegyzésre és a felugró ablakban elolvashatod a kiválasztott program főbb részleteit! A programra kattintva további információhoz juthatsz az eseményről, pl. a helyszín térképen jelölve, stb.  

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

30. Kabóciádé Családi Fesztivál

július 28 @ 16:00 július 30 @ 19:00

Földön, Vízen, Levegőben

Kötéltáncosokkal, levegő akrobatákkal, repülő sárkányokkal és röpködő kabócákkal népesül be július végén a Séd-patak partja a három napos Kabóciádén. És ahogy az elmúlt években is, ott lesz a bátor Habakuk király és a szépséges Boróka királyné, hűséges alattvalóik társaságában, akik varázslatos lovagkori hangulatot teremtenek – lovagi tornákkal, párbajokkal. Kicsik és nagyok egyaránt pár órára időutazókká válhatnak – kipróbálhatják magukat korabeli mesteremberek szerepében, kötélverőként, gyertyaöntőként, kékfestő mesterként. 

Persze nemcsak a Kabóca társulat előadásait láthatjuk, izgalmas magánszínházak, független bábszínházi alkotók, kőszínházi vendégtársulatok is szerepelnek a fellépők között. A látványos szabadtéri előadásokat koncertek, kézműves foglalkozások vagy éppen improvizatív gólyalábas attrakciók színesítik. Kétségkívül az éjszakai kalandtúra lesz a legnépszerűbb, ahol egy egyedi történet kibontakozása során a hősök kihívásait, konfliktusait a gyerekekkel együtt oldják meg a színészek. 

Veszprémvölgy Kolostorok és Kertek

Veszprém, 8200 + Google Térkép

Valami hiányzik?

Tudsz egy jó gyerekprogramot és még nincs a listánkban?

Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot és pótoljuk a hiányosságot!

Katt ide: kapcsolat