hello

Bár még csak próbaüzemnek gondoljuk, de úgy döntöttünk, hogy hosszú, tervezgetéssel és ötleteléssel teli hónapok után belevágunk és bemutatkozunk a nagyvilágnak.

A “balatoni gyerekek” egy olyan online információs bázis, amelynek elsődleges célja, hogy a Balatonalmádi – Veszprém – Balatonfüred régióban élő családoknak bemutassa a gyerekprogramokat és a nekik szóló helyi szolgáltatásokat.

Kiemelt figyelmet kívánunk fordítani a korai fejlesztésre és a sajátos nevelési igényű gyermekek gondozására, nevelésére. Helyi szakemberek bevonásával szeretnénk egy hasznos gyűjteményt adni azoknak a szülőknek, akik SNI-s gyermeket nevelnek vagy éppen tudatos szülőként fejlesztést keresnek a gyermeküknek.

Amire máris büszkék vagyunk

awe logo

Projektünk 2021 tavaszán  bekerült az Academy for Women Entrepreneurs (AWE) programjába, amelybe 127 jelentkező közül 32 projektet választottak be. 

Nagyon sok ötletünk van, még több az előttünk álló feladat. Reméljük, hogy sikerül megvalósítani az elképzeléseinket és mielőbb az itt élő családok hasznos segítségei leszünk. 

számítunk rád!

Szeretnénk, ha olvasónk maradnál és hasznosnak találnád az oldalunkat! Szívesen vesszük, ha megosztanád velünk a véleményed az oldalról, szolgáltatásainkról, esetleg ajánlanál helyi szolgáltatókat, akiket érdemes megkeresnünk, bemutatnunk!